Quantcast

TÜRKIZ 4 RÉTEGŰ TÜLL, TÜTÜ SZOKNYA A-VONALÚ

4 értékelés

A türkiz egy kicsit megfoghatatlan, hiszen se nem kék, se nem zöld, de abban egyetérthetünk, hogy egy igazán izgalmas szín. Nem véletlen, hogy már az ókori Egyiptomban is előszeretettel használták a türkizből készült ékszereket. Mi sem hagyhattuk ki szeretett tüll szoknyáinkat ebből a gyönyörű árnyalatból.

  • stílusos tüll szoknya 55cm hosszúságban
  • az alsó réteg nem áttetsző, puha szatén
  • az összes 4 réteg finom tapintású, puha tüll
  • közepén fodorral van ellátva, hogy A vonalat varázsoljon a szoknyának
  • a tökéletes alakot a kevésbé rakott derékrész hangsúlyozza
  • szatén szalaggal a derekán
  • derékbősége rugalmas, 70 és 90 cm között ideális
30 322 Ft
Kérdésre

A tüll szoknyák derékban összehúzottak, hogy megadják a kellő volument. A szoknya mérete univerzális, mivel a derék rész gumival van ellátva. A gumi eredeti állapotában 70 cm, kihúzva 85-90 cm-re nyúlik. Megfelel 36-40-es méreteknek, karcsú derékkal. A szoknyához tartozik egy azonos színű szatén szalag, amit könnyedén masnira köthetsz, így kiemelve a derekadat. Az A-vonalú tütü kevésbé volumenes derékban, egyenesen esik a közepén található varrásig, majd attól a ponttól szélesedik. A képen látható felső a Felsők menüben található és külön megrendelhető.

A szoknya hosszát a saját magasságod alapján válaszd ki aszerint, hogy magassarkúval fogod viselni vagy sem. Abban az esetben, ha magasabb sarkú cipőt tervezel felvenni hozzá és több, mint 165 cm magas vagy, választhatod a hosszabb, 60 cm-es szoknyát. Amennyiben inkább lapos talpú cipővel tervezed hordani a szoknyát, és alacsonyabb vagy, mint 175 cm, akkor az 50 cm-es szoknyát ajánljuk.:)

A képen látható modell 172 cm magas a szoknya hossza 55 cm.

Anyag

Tüll - 100% poliészter. Szatén - 100% poliészter.

Tisztítás

A tütüt kézzel mosd, langyos vízzel, kímélő mosószerrel. Vasalni a legalacsonyabb hőfokon lehet.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. A tütüket 5 munkanapon belül tudjuk leszállítani. Ez az idő postai utánvétes megrendeléstől vagy az előleg/teljes ár befizetésétől értendő. Amennyiben a kiválasztott darabra hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. 

Egyéb

A tütüket készleten tartjuk, univerzális méretben. Amennyiben szükségesnek találod, személyesen is eljöhetsz a MiaBella szalonba felpróbálni a tütüt, azonban tapasztalataink alapján erre nincs szükség.

.

Kategória: A legfinomabb tüllszoknyák