Quantcast

TENGERÉSZKÉK 4 RÉTEGŰ TÜLL, TÜTÜ SZOKNYA A-VONALÚ

16 értékelés
Tipp
HS 161018 0647 (1)

Viseld magadon a tengerek és óceánok színét tüll szoknya formájában! A kék szín a hűséget, a bölcsességet és az igazságot szimbolizálja, így remek választás lehet, ha hozzád is közel állnak ezek az értékek. És persze az sem utolsó, ha kiemeli a szemed színét.. :)

  • stílusos tüll szoknya 55cm hosszúságban
  • az alsó réteg nem áttetsző, puha szatén
  • az összes 4 réteg finom tapintású, puha tüll
  • közepén fodorral van ellátva, hogy A vonalat varázsoljon a szoknyának
  • a tökéletes alakot a kevésbé rakott derékrész hangsúlyozza
  • szatén szalaggal a derekán
  • derékbősége rugalmas, 70 és 90 cm között ideális
30 322 Ft
Kérdésre

A tüll szoknyák derékban összehúzottak, hogy megadják a kellő volument. A szoknya mérete univerzális, mivel a derék rész gumival van ellátva. A gumi eredeti állapotában 70 cm, kihúzva 85-90 cm-re nyúlik. Megfelel 36-40-es méreteknek, karcsú derékkal. A szoknyához tartozik egy azonos színű szatén szalag, amit könnyedén masnira köthetsz, így kiemelve a derekadat. Az A-vonalú tütü kevésbé volumenes derékban, egyenesen esik a közepén található varrásig, majd attól a ponttól szélesedik. A képen látható felső a Felsők menüben található és külön megrendelhető.

A képen látható modell 172 cm magas a szoknya hossza 55 cm.

Anyag

Tüll - 100% poliészter. Szatén - 100% poliészter.

Tisztítás

A tütüt kézzel mosd, langyos vízzel, kímélő mosószerrel. Vasalni a legalacsonyabb hőfokon lehet.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. A tütüket 5 munkanapon belül tudjuk leszállítani. Ez az idő postai utánvétes megrendeléstől vagy az előleg/teljes ár befizetésétől értendő. Amennyiben a kiválasztott darabra hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. 

Egyéb

A tütüket készleten tartjuk, univerzális méretben. Amennyiben szükségesnek találod, személyesen is eljöhetsz a MiaBella szalonba felpróbálni a tütüt, azonban tapasztalataink alapján erre nincs szükség.

Kategória: A legfinomabb tüllszoknyák