Quantcast

MENTAZÖLD 5 RÉTEGŰ TÜLL, TÜTÜ SZOKNYA

25 értékelés
Tipp
mint-zelena-tutu-sukne

Az elmúlt évek nagy sikerű színe a mentazöld, hiszen a vintage stílus egy elengedhetetlen árnyalatáról van szó. Könnyed, üde, barátságos tónus, így aztán mi sem hagyhattuk ki a tüll szoknyák sorából. 

  • divatos tütü szoknya 50 és 60 cm hosszúságban
  • az alsó réteg nem áttetsző, puha szatén
  • a felső 2 réteg finom tapintású, puha tüll
  • az alsó 3 réteg keményebb tüll
  • szatén szalaggal a derekán
  • derékbősége rugalmas, 70 és 90 cm között ideális
Szoknya hossza
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
20 156 Ft 21 719 Ft 20 156 Ft-tól
Kérdésre Kérdésre Kérjük, válasszon változatot

A tüll szoknyák derékban összehúzottak, hogy megadják a kellő volument. A szoknya mérete univerzális, mivel a derék rész gumival van ellátva. A gumi eredeti állapotában 70 cm, kihúzva 85-90 cm-re nyúlik. Megfelel 36-40-es méreteknek, karcsú derékkal. A szoknyához tartozik egy azonos színű szatén szalag, amit könnyedén masnira köthetsz, így kiemelve a derekadat. A képen látható felső a Felsők menüben található és külön megrendelhető.

A szoknya hosszát a saját magasságod alapján válaszd ki aszerint, hogy magassarkúval fogod viselni vagy sem. Abban az esetben, ha magasabb sarkú cipőt tervezel felvenni hozzá és több, mint 165 cm magas vagy, választhatod a hosszabb, 60 cm-es szoknyát. Amennyiben inkább lapos talpú cipővel tervezed hordani a szoknyát, és alacsonyabb vagy, mint 175 cm, akkor az 50 cm-es szoknyát ajánljuk. :-) 

A képen látható modell 172 cm magas és a 50 cm-es szoknyát viseli.

Anyag

Tüll - 100% poliészter. Szatén - 100% poliészter.

Tisztítás

A tütüt kézzel mosd, langyos vízzel, kímélő mosószerrel. Vasalni a legalacsonyabb hőfokon lehet.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. A tütüket 5 munkanapon belül tudjuk leszállítani. Ez az idő postai utánvétes megrendeléstől vagy az előleg/teljes ár befizetésétől értendő. Amennyiben a kiválasztott darabra hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád.

Egyéb

A tütüket készleten tartjuk, univerzális méretben. Amennyiben szükségesnek találod, személyesen is eljöhetsz a MiaBella szalonba felpróbálni a tütüt, azonban tapasztalataink alapján erre nincs szükség.

 

Kategória: A legfinomabb tüllszoknyák