Quantcast

Nem passzol a termék? Semmi gond :-)

Ha az elküldött termék nem passzol Önre teljesen vagy nem felel meg, nincs semmi baj. A terméket 14 napon belül visszaküldheti nekünk. Nincs lehetőség visszaküldeni azokat a termékeket, amelyek egyéni méretek alapján lettek készítve, illetve azokat ahol a megrendelő kérésére lett a termék színe megváltoztatva. A termék(ek), ami(ke)t vissza szeretne küldeni, nem lehet(nek) már viselt(ek), nem lehet(nek) sérült(ek), valamint nem lehet(nek) mosott(ak) és parfümözött(ek)!

Ha szeretné a már megvett terméke(ke)t más méretre cserélni, kérjük írjon nekünk e-mailt a kívánt méretről vagy hívjon fel.

Ha szeretne a szerződéstől visszalépni 14 napon belül, mindenképp értesítsen minket e-mailben és küldje el a számlaszámát. Miután megkaptuk az Ön írásbeli visszalépését a szerződéstől, azonnal megerősítjük ezt Önnek e-mailben, utána küldheti vissza az árut a címünkre. A pénzvisszafizetés az áru visszaérkezésétől számítva, legkésőbb 14 napon belül megtörténik. A pontos feltételeket, az áru visszaküldéséről, az Általános szerződési feltételekben találja.