Quantcast

SZÍNES ESKÜVŐI RUHA VINTAGE PAMUT CSIPKÉVEL

14 értékelés

Az egyik legkedvesebb vintage menyasszonyi ruhánk finom, virágmintás pamut csipkéből készült, és minden részletében ízig-vérig romantikus. A szatén alsószoknya színét kedved szerint variálhatod, így igazán egyedi és különleges ruhát viselhetsz a nagy napon.

  • csipkés mellrész csónaknyakkal 
  • antik pamut csipke, dekoratív bordűrrel
  • a ruha púderrózsaszín, szaténnel bélelt
  • a derék egy szatén szalaggal van kiemelve
  • az esküvői ruhát méretre szabjuk
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
166 693 Ft 174 715 Ft 166 693 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

Lehetőséged van más kivágást illetve ujjhosszt is választani. A felső csipkeszoknya rész rakott, mivel ez még jobban kiemeli a csipke mintáját és a bordűrt. A ruhát egy púderrózsaszín szanténból készült anyaggal béleltük, amelyet kérésre szívesen kicserélünk más színre. Ajánljuk még a krémszínű, vanília, világoskék, világoszöld pasztell színeket. A korzettbe kosarakat is varrhatunk, hogy melltartó nélkül is viselhesd a ruhát. A szatén öv kiemeli a derekat, amit bármilyen színben elkészítünk. Az öv NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, amely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

Szatén - 100% poliészter. Csipke - 60% pamut, 40% poliészter. A ruha szanténból és antik csipkéből készült. 

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott egy nedves törülközőn keresztül.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

Kategória: RUHÁK