Quantcast

RÖVID MENYASSZONYI RUHA HÍMZETT CSIPKÉVEL

2 értékelés

Ez a gyönyörűséges esküvői ruha luxus minőségű hímzett csipkéből és keményebb szaténból készült, hiszen tudjuk, hogy a legkülönlegesebb naphoz a legkülönlegesebb ruha dukál. Klasszikus elegancia, finom részletek – ebben rejlik tökéletessége. 

  • teljescsipkés korzettes esküvői ruha
  • csónaknyak és rövidebb ujjak
  • anyag: szatén és csipke
  • körszoknya csipke bordűrrel az alsó szélén
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
161 880 Ft 169 902 Ft 161 880 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

A korzettes felsőrészt csipkével egészítettük ki. A felső csipkés részén csónaknyak található elöl és hátul is, illetve rövidebb ujjak. Az ujjak hosszát és a kivágás formáját kérésre megigazítjuk. A képen levő ruhán krémszínű csipke és fehér szatén látható. Fehér csipkéből is elkészíthetjük a ruhát. A körszoknya alsó szegélyét csipkés bordűrrel díszítettük. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, amely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

Szatén és csipke - 100% poliészter. az anyag összetételének köszönhetően a ruha lágy esésű és nem gyűrődik. 

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott. A csipkés részeket ne, a szatént a fordított oldaláról vasald!

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretné, mint amilyen a képen van, küldjön nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

Kategória: RUHÁK