Quantcast

NÉPIES STÍLUSÚ RÖVID ESKÜVŐI RUHA VINTAGE CSIPKÉVEL

12 értékelés

Egyik kedvenc darabunk ez a bájos, vintage stílusban készült menyasszonyi ruha, hiszen amellett, hogy csodaszép részletekkel rendelkezik, nagyon kényelmes is. Biztosak vagyunk benne, hogy ha felpróbálod, szerelembe esel! 

  • csipkés felsőrész csónaknyakkal
  • vintage pamut csipkével
  • a szoknya bordűrrel szegélyezett
  • a derék népies szalaggal díszített
    (színes szatén szalaggal is rendelhető)
  • az esküvői ruhákat méretre varrjuk
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
161 880 Ft 169 902 Ft 161 880 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

Ezt a romantikus esküvői ruhát csodaszép pamut csipkéből varrtuk, kihívó virágmintákkal. A csipke finom szegélye kitűnik a csónak-nyakkivágáson. Lehetőséged van más nyakkivágást választani vagy eltérő ujjhosszat. Az alsószoknya A vonalú, amit matt esküvői szaténból varrtunk. A felső réteg rakottszoknya, csipkéből, hogy még jobban látszódjon a gyönyörű mintázat és a bordűr. A korzett részbe melltartót is bevarrhatunk, a kényelmesebb viseletért. A csípőt kiemeli az eredeti népies szalag és masni. A szalagot bármilyen színben megvarrjuk. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, amely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

Szatén - 100% poliészter. A ruha keményebb matt esküvői szaténból készült, így gyönyörűen megtartja a formáját és nem gyűrődik. Pamut csipke - 60% pamut, 40% poliészter. A felső réteg vintage csipkéből készült. 

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott egy nedves törülközőn keresztül.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

Kategória: RUHÁK