Quantcast

MENYASSZONYI RUHA UJJAKKAL

Nincs értékelés

Ha úgy véled, hogy az egyszerűség gyönyörködtet, akkor ez lesz a te esküvői ruhád! Ezt a visszafogott, mégis különleges és lágy esésű ruhát a 30’-as évek ihlette és az a nagyszerű benne, hogy a szabását kedved szerint variálhatod! Választ ki a kivágást, az ujjakat, vagy akár a hosszt, és viselj egy igazán egyedi, hozzád illő ruhát az esküvődön

  • elöl csónaknyak, hátul mély V-kivágás
  • 3/4-es vagy hosszú ujjak
  • hosszú, lágy esésű szoknya
  • a kivágás formáját, ujjak és szoknya hosszát szabadon kiválaszthatod
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
144 232 Ft 152 254 Ft 144 232 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

A ruha szabását variálhatod a saját ízlése szerint. Jobban illik hozzád a V-kivágás vagy jobban kedveled a 3/4-es ujjakat? Saját magad választhatod meg, hogy a ruhának milyen legyen az első és hátsó kivágása, az ujjak hossza, a szoknya hossza vagy akár a ruha színe! A ruhát kényelmes, puha, lágy esésű anyagból varrtuk. A ruha nem gyűrődik, így egész nap és egész éjjel csodásan fogsz benne festeni. 

Anyag

A ruhát kényelmes, puha, lágy esésű és nem gyűrődő anyagból varrtuk - 100% poliészter. 

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

Kategória: RUHÁK