Quantcast

MENYASSZONYI RUHA PÖTTYÖS FELSŐRÉSSZEL ÉS TÜLLSZOKNYÁVAL

14 értékelés

Ez a ruha tele van finom részletekkel: a pöttyös felsőrész és a szabásvonal a retró stíluselemeket viseli magán, a tüll szoknyarész, a finom csipkebetét és a kézzel varrt gombok pedig klasszikusan elegánssá varázsolják ezt a viseletet.

  • korzettes felsőrész, pöttyös tüllel
  • a kivágás és az ujjak finom csipkével szegélyezve
  • mélyebb V-kivágás a hátoldalon
  • egyedi szabás és szoknyahossz
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
169 902 Ft 177 924 Ft 169 902 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

A korzettes felsőrész matt esküvői szaténból készült és puha pöttyös tüllel egészítettük ki. Kérésre a korzettbe egy melltartót is bevarrunk. A kivágás és az ujjak finom csipkével szegélyzettek. A szatén körszoknyát egy különálló két rétegű tüllszoknya egészíti ki, mely a ruha része. A tüllszoknya szalagjának színét kiválaszthatod az általunk kínált színekből. Lehetőséged van kiválasztani a nyakkivágás formáját, a szoknya hosszát és egyéb részleteket, hogy a ruha tökéletesen passzoljon hozzád. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, amely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben

Anyag

Szatén - 100% poliészter. A ruha keményebb matt esküvői szaténból készült, így gyönyörűen megtartja a formáját és nem gyűrődik. Tüll - 100% poliészter. A felsőrész puha pöttyös tüllel és csipkével díszített. A szoknyát kiegészíti egy különálló tüll szoknya, amelynek derekán szalag található és gombokkal be- és kikapcsolható. 

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott. A tüll részeket ne vasald!

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

Kategória: RUHÁK