Quantcast

HELEN FEHÉR RETRÓ MENYASSZONYI RUHA

21 értékelés

Letisztult elegancia – talán ez a két szó jellemzi leginkább ezt a klasszikus, retró jegyeket magán viselő ruhát.  A finom részletek teszik igazán nagyszerűvé, mint a kézzel bevont gombok, a tökéletes dupla körszoknya, a mélyebb kerek nyakkivágás, és a szélesebb, ejtett váll. És a legjobb benne, hogy szinte minden alakon csodásan áll.

  • mélyebb, kerek nyakkivágás
  • szélesebb ejtett vállrész
  • kézzel bevont gombok a ruha hátán
  • cipzár a ruha oldalán
  • gazdag, dupla körszoknya
  • szoknya hossza 63-65 cm, mely változtatható
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
105 728 Ft 113 749 Ft 105 728 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

A HELEN kollekcióhoz tartozó ruhák jellegzetessége a gazdag, dupla körszoknya és a mélyebb kerek nyakkivágás, illetve a szélesebb ejtett váll. A ruha hátulját kézzel felvarrt gombok díszítik. A gombok színét, illetve az öv színét a megrendelő választhatja ki. A gombok a ruha részét képezik, azonban az öv NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben. A kiválasztott színt a rendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. 

A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben, ahol vintage kistáskák, kardigánok között is válogathatsz, és teheted velük teljessé retró öltözéked. 

A ruha egyéni méretek alapján rendelhető, azonban konfekciósan is megvarrhatjuk..

Anyag

Szatén - 97% poliészter, 3% elasztán. Összetételének köszönhetően nem gyűrődik és szépen tartja a formáját. 

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szüksége lenned, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tud jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabásot és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre.

Kategória: RUHÁK