Quantcast

NÉPIES STÍLUSÚ HOSSZÚ ESKÜVŐI RUHA VINTAGE CSIPKÉVEL

Nincs értékelés

Ez a csodás menyasszonyi ruha ékköve a vintage esküvőknek, és természetesen a könnyed, romantikus lelkületű menyasszonynak is. A finom csipke és a hátsó V kivágás hangsúlyossá teszik a hátat, a variálható szalag pedig a csinos derekat. Ráadásul az esküvőd után színezni is tudjuk a ruha anyagát, így máskor is viselheted azt.

  • csipkés felsőrész csónaknyakkal
  • vintage pamut csipke
  • a szoknya bordűrrel szegélyezett
  • a derék népies vagy színes szatén szalaggal díszített
  • az esküvői ruhákat méretre varrjuk
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.12.19 2023.12.19 Kérjük, válasszon változatot
184 341 Ft 192 363 Ft 184 341 Ft-tól
Megrendelésre 2-3 hónapon belül Megrendelésre 2-3 hónapon belül Kérjük, válasszon változatot

Lehetősége van más nyakkivágást választani vagy eltérő ujjhosszat. Az alsószoknya A vonalú, amit matt esküvői szaténból varrtunk. A felső réteg rakottszoknya csipkéből, hogy még jobban látszódjon a gyönyörű mintázat és a bordűr. A korzett részbe melltartót is bevarrhatunk, a kényelmesebb viseletért. A csípőt kiemeli az eredeti népies szalag és masni. A szalagot bármilyen színben megvarrjuk. A ruha alá hosszú alsószoknyát is kérhetsz, mely NEM a ruha része.

Anyag

Szatén - 100% poliészter. A ruha keményebb matt esküvői szaténból készült, így gyönyörűen megtartja a formáját és nem gyűrődik. Pamut csipke - 60% pamut, 40% poliészter. A felső réteg vintage csipkéből készült. 

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott egy nedves törülközőn keresztül.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrunk és általában méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

Kategória: Retró menyasszonyi ruhák egyedi méretre varrva