Quantcast

Testhezálló pöttyös ceruzaruha

9 értékelés

Talán nem gondolnád, de a molett hölgyeknek is jól állhat a szűk ruha, feltéve, ha a szabás jól van megválasztva. A ceruzaruha szabása azért nagyszerű, mert minden alakon jól áll, ott mutat, ahol szükséges és ahol a leginkább nőies egy nő. Próbáld csak ki!

  • testhezálló ruha, széles V alakú kivágással
  • összehúzott díszítés a kivásánál - a gombok színét megválaszthatja
  • a szélesebb pántokat kérésre átalakíthatjuk rövid ujjakká
  • a szoknya hátsó oldalán felvágással
  • a ruha hosszát a kívánsága szerint varrjuk meg
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
47 970 Ft 47 970 Ft 47 970 Ft 47 970 Ft 55 992 Ft 47 970 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A kivágásnál a ruha ráncolással és színes gombokkal van díszítve. A gombok színét te választhatod ki. A szoknyarész finoman körülöleli a csípődet, és, hogy kényelmesebb legyen a viselet, hátul egy részen felvágott a szoknya. A ruhát konfekciós méretben és egyéni méretek alapján is megrendelhető.

Anyag

Az anyag finom, puha pamutból készült elasztán hozzáadásával - 97% pamut + 3% elasztán. Professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, vasalni pedig közepes hőfokon. 

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

A ruhát selyemfényű elasztikus pamutból is elkészíthetjük:
Snímka obrazovky 2016-11-03 o 21.40.53

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák