Quantcast

SUSAN retró ruha barna színben, fehér pöttyökkel

5 értékelés

A klasszikus retró ruhák barna változata, amely a régi fotók nosztalgikus hangulatát árasztja. Nem véletlen, hogy már a régi korok női is előszeretettel viselték ezt a darabot, hiszen rendkívül csinos és nőies.

  • csónaknyak
  • gombok a ruha hátán
  • körszoknya hossza: 60cm
  • csattal díszített öv
  • cipzár a ruha oldalán
  • készleten 38-as méret
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
54 388 Ft 54 388 Ft 54 388 Ft 54 388 Ft 62 410 Ft 54 388 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A ruhához tartozik egy visszafogott, vékony, retró stílusú öv, melynek színét a megrendelő választhatja ki.  A SUSAN kollekció ruháinak jellegzetessége a bőséges körszoknya és az egyenes csónaknyak. Ezen tulajdonságai alapján minden alkaton jól mutat. A ruha hátán kézzel felvarrt, a ruha színével megegyező színű gombok díszítik.A ruha elérhető konfekció méretben, de egyéni méretek alapján is rendelhető. A ruha színét a színkínálatunkból választhatod ki. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely nem a ruha része, külön lehet megrendelni a Kiegészítők menüben.

Anyag

A ruha európai és amerikai tervezők kínálatából válogatott 100% pamutból, szaténes hatással készül és professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel kell mosni vagy mosógépben kézi mosás programmal. Vasalása közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák