Quantcast

SUSAN mentazöld retro ruha

12 értékelés

Ez a játékos mentazöld ruha pamut brokátból készült, és tökéletes választás lehet koszorúslány ruhának egy vintage esküvőre. A különleges hátkivágás és a masni igazán bohóvá teszik a ruhát, ugyanakkor a szabás igazán nőies.

  • csónaknyak
  • mélyebb V kivágás a hátoldalon
  • körszoknya
  • masni a ruha hátán a ruhával megegyező színben
  • a szoknya hossza rövidített: 50cm
  • cipzár a ruha oldalán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
57 597 Ft 57 597 Ft 57 597 Ft 57 597 Ft 65 618 Ft 57 597 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A ruhát az 50-es évek divatja inspirálta, bőséges körszoknya, elöl egyenes csónaknyak, hátul mélyebb V alakú kivágás jellemzi. A ruha hátán egy masni található, a ruhával megegyező színben. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely nem a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

A ruha pamutbrokátból készült : 98% pamut, 2% elasztán. Professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

A szoknya hossza ennél a ruhánál 50 cm.

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák