Quantcast

Rövid csipkés estélyi ruha, több részből - több színben

Nincs értékelés

Ez a gyönyörű estélyi ruha luxus minőségű hímzett csipkéből és erősebb szaténból készült. A ruha 7 részből készült, és a szabása nagyobb méretű hölgyeknek is jól áll. Viseld bátran!

  • teljescsipkés estélyi ruha
  • csónaknyak és rövidebb ujjak
  • anyag: szatén és csipke
  • körszoknya az alsó szélén csipkés bordűrrel
  • cipzár a ruha hátán
  • teltebb hölgyeknek ajánljuk
  • csakis megrendelésre varrjuk ezt a ruhát
  • a kivágást, ujjak hosszát megigazíthatjuk
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 Kérjük, válasszon változatot
121 719 Ft
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A ruhának csónak-nyakkivágása van az első és a hátsó oldalon is, rövidebb ujjakkal. A nyakkivágást és az ujjak hosszát is szívesen megigazítjuk kérésre. A világos szatén ruhán, a csipke mintája nagyon szépen kitűnik. A körszoknya alsó szélén csipkés bordűr található. Alsószoknyával még elegánsabbá varázsolhatod ezt a gyönyörű ruhát, amelyet a Kiegészítők menüben találsz meg.

Anyag

szatén - 97% poliészter, 3% elasztán
csipke - 100% poliészter. Az anyag összetételének köszönhetően a ruha lágy, és nemgyűrődő. Professzionális cseh varrónők varrják. 

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

Ezt a ruhát bármilyen színben megvarrjuk neked, amilyet választ. Az alábbi csipke képei inspirációnak szolgálnak. Lehetséges, hogy a rendelésekor valamelyik csipke nem lesz készleten. 

 Vzorn%C3%ADk%20krajka

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák