Quantcast

MILLA rövid estélyi ruha csipkés felsőrésszel - több színben

Nincs értékelés

Ebben a bordó csipkés estélyi ruhában ellenállhatatlannak fogja magát érezni. A csipkés felsőrész, a bő körszoknya, a kiemelt derékrész és a piros szín teszik igazán nőiessé ezt a ruhát. Kényelmes, mégis csinos viselet.

  • széles V nyakkivágás
  • széles ejtett vállak
  • anyag: pamutszatén, hímzett csipke
  • körszoknya, cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 Kérjük, válasszon változatot
77 969 Ft 77 969 Ft 77 969 Ft 77 969 Ft 85 781 Ft 77 969 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A MILLA modellek ruháinak szélesebb V kivágása és ejtett vállrésze van. A hosszított felsőrész hímzett csipkével van díszítve, és béléssel van ellátva. A ruha alsó szélén díszes csipke bordűr található.  A derékrészhez kapcsolódik a bőséges körszoknya. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része. Külön lehet megrendelni a Kiegészítők menüpontban. 

Anyag

A ruha 97% pamutból és 3% elasztánból készült a csipke 100% poliészter. A ruhát professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, vasalni pedig közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák