Quantcast

MILLA lila estélyi ruha

4 értékelés

Ezt az elegáns, széles V nyakkivágással ellátott ruhát, a híres Jackie Kennedy esküvői ruhája inspirálta. Ez a szabás különösen jól áll azoknak a hölgyeknek, akiknek nagyobb keblük és keskeny derekuk van. Kombináld egy bájos, pöttyös tüll szoknyával!

  • széles V-kivágás
  • a hátán kisebb V-kivágással
  • cipzár a ruha oldalán
  • patentes öv - a színe választható
  • a szoknya hossza 65 cm (kérésre megigazítjuk)
  • kiegészíthető egy lecsatolható pöttyös tüll felsőszoknyával
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
96 101 Ft 96 101 Ft 96 101 Ft 96 101 Ft 104 123 Ft 96 101 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A V-kivágás méretét a megrendelő kérésére igazítjuk. A szoknya egy bőséges körszoknya amelyet egy pöttyös tüll felsőszoknyával egészíthetsz ki. A tüllszoknya a derékrészhez van igazítva, amelyet gombokkal lehet rögzíteni, és lecsatolni. Kínálatunkban a képen látható nagyobb pöttyös tüll mellett, kisebb pöttyös (kb. 3 mm) és egyszínű, pöttyök nélküli tüllök találhatóak. A tüllszoknya ára 11800 Ft. A tüllszoknya szalagját bármilyen színben megvarrjuk, a színt kérjük jelezd a megrendeléskor. A ruhát konfekciós méretben és egyéni méretei alapján is lehetőség van megrendelni. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része. Külön lehet megrendelni a Kiegészítők menüpontban. 

Anyag

Keményebb matt szaténból készült, amely gyönyörően megtartja a formáját és nem gyűrődik. Rendelésre a ruhát emgvarrjuk más anyagból vagy más színben. A ruhát professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása
A ruhát kézzel ajánlott mosni, vasalni pedig közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák