Quantcast

MARGARET ruha áthajtott csipkés felsőrésszel

4 értékelés

Ez a finom púderrózsaszín szaténból készült ruha, krémszínű csipkével, bármilyen eseményre kiváló lehet, de akár egy nem hagyományos esküvői ruhaként is jó választás. A teltkarcsú hölgyek kedvenc romantikus ruhája.  

  • áthajtott felsőrész, amely kiemeli a kebleket
  • 3/4-es ujakkal (választhat rövid, vagy hosszú ujjakat is)
  • magasított derék, 3/4 körös szoknyával
  • a szoknya hossza 60 cm
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
94 497 Ft 94 497 Ft 94 497 Ft 94 497 Ft 102 519 Ft 94 497 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

MARGARET ruháinkat teltkarcsú hölgyeknek ajánljuk. A ruhának áthajtotott felsőrésze van, elasztikus szaténből, amely kiemeli a női idomokat. A magasabb derékrészhez 3/4-es sifon körszoknya tartozik. A szabásának köszönhetően nagyon jól áll 42-48-as méretet viselő hölgyeknek. A ruhát megvásárolhatod konfekciós méretekben (36-42). Amennyiben nagyobb méretre van szükséged, szivesen megvarrjuk azt a saját méreteid alapján. A ruha alsószoknya nélkül van fényképezve. 

Anyag

A ruha púderrózsaszín matt szaténból készült, elasztikus csipkével. Professzionális cseh varrónők varrják.

A ruha tisztítása

 A ruhát kézzel kell mosni vagy mosógépben kézi mosás programmal. Vasalása közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák