Quantcast

LOUISA rövid piros retró báli ruha

Nincs értékelés

Ezt a rövid piros retró báli ruhát a Me before you, filmbéli hősnője, Louisa inspirálta. A nagybetűs Nők alkalmi viselete! Ennél a fazonnál meghagytuk a könnyed és bájos körszoknyát, de egy igazán különleges felsőrészt varrtunk hozzá, amiben biztos sikert arathatsz bevállalós kacérságoddal.

  • mélyebb szív alakú kivágás, bevarrt melltartóval
  • derékban szűkített
  • hoszzított derékrész
  • anyaga matt szatén
  • körszokny ahossza 55 cm
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
80 058 Ft 80 058 Ft 80 058 Ft 80 058 Ft 88 080 Ft 80 058 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A ruhának rafinált, mélyebb kivágása van. A melltartó be van varrva a ruhába, így sajátra már nem lesz szükséged. A bélelt felsőrészhez kapcsolódik a bőséges körszoknya. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része. Külön lehet megredenelni a Kiegészítők menüpontban. 

Anyag
Szatén - 100% poliészter.
A ruhát professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása
A ruhát kézzel ajánlott mosni vagy a mosógép kézi mosás programján, vasalni pedig közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák