Quantcast

LORETTA fekete retró ruha virágokkal

5 értékelés

Kedves, visszafogott, mégis igazán különleges és bájos darab. Ezt a romantikus ruhát felveheted egy vacsorához, könnyed, szabadtéri piknikre, baráti és családi összejövetelre, biztos sikert fogsz aratni benne.

  • szögletes nyakkivágás, és teljes körszoknya
  • ráncolt vállrész díszgombbal
  • anyaga: 100% pamut
  • a szoknya hossza: 60 cm
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
59 201 Ft 59 201 Ft 59 201 Ft 59 201 Ft 67 223 Ft 59 201 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A LORETTA modellek ruháit a bőséges körszoknya a rövid ujjak és a szögletes nyakkivágás egészíti ki. A vállak enyhén ráncoltak, és kézzel készített, a ruha anyagával bevont gomb díszíti őket. A ruhához tartozik egy  minőségi öv, melynek színét a megrendelő választhatja ki. Ha más színben szeretnéd, mint ami a képen látható, kérjük írj nekünk üzenetet.. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

A ruha európai és amerikai tervezők kínálatából válogatott, 100% pamutból készül és professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, vasalni közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle farmer anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

retro saty MiaBella

Kategória: Nappali retró ruhák