Quantcast

LOREN sárga retró ruha pöttyökkel

4 értékelés

A nyári meleg vidám, könnyed és végtelenül csinos viselete. Igazi retró darab, amelyet még különlegesebbé tehetsz alsószoknyával és a ruhához illő kiegészítőkkel. Biztosan nem maradsz benne észrevétlen!

  • elöl-hátul hangsúlyos V-kivágás
  • körszoknya hossza 60cm
  • cipzár a ruha hátán
  • anyaga 100% pamut
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
54 388 Ft 54 388 Ft 54 388 Ft 54 388 Ft 62 410 Ft 54 388 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A LOREN kollekció ruháinak jellegzetessége az ejtett vállak, a hangsúlyos V-kivágás elös és hátul is. Az elülső kivágás mélyebb, hogy szép, ugyanakkor decens dekoltázst mutasson. A ruha tartozéka egy minőségi öv is fehér színben, de ha szeretnéd, akkor kérésre egy szatén szalaggal helyettesítjük bármilyen színben. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben. A ruha elérhető konfekció méretben, illetve egyéni méretei alapján is lehetőséged van megrendelni.

Anyag

A ruha európai és amerikai tervezők kínálatából válogatott, 100% pamutból készül és professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, vasalni pedig közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák