Quantcast

LOREN retró ruha kékfestéssel

6 értékelés

Ez a ruha szintén a különleges kékfestés eredménye, amely egyszerre ötvözi a hagyományt és a modernitás egy finom formáját. Ha fontos számodra a tradíció, de ugyanakkor olyan viseletre vágysz, ami a mostani korban is megállja a helyét, ez lesz a te kedvenc ruhád!

  • elöl-hátul hangsúlyos V-kivágás
  • ejtett vállak, rövid ujjak
  • rakott szoknya
  • pamut madeira csipkeszalag
  • szoknya hossza 67cm
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
72 036 Ft 72 036 Ft 72 036 Ft 72 036 Ft 80 058 Ft 72 036 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A kékfestés egy olyan, textíliákon alkalmazott színmintázási technológia, amely nevét onnan kapta, hogy a minta eredeti formájában jellegzetesen kék alapon, fehér színben jelenik meg. A kékfestés a retró ruhákat egyedivé, ugyanakkor tradícionálissá is varázsolja. A képen látható madeira csipke öv a ruha része. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben, ahol vintage kistáskák, fülbevalók, kardigánok között is válogathatsz. A ruha elérhető konfekció méretben, de egyéni méretek alapján is rendelhető.

Anyag

A ruha 100% pamutból készül és professzionális cseh varrónők varrják

A ruhák tisztítása

A ruhát először a többi ruhától elkülönítve, a madeira csipke öv nélkül kétszer ajánlott kimosni, gépben maximum 40 C-on. Szárítani kiterítve, vasalni pedig még félig nedvesen ajánlott. Az övet kézzel ajánlott mosni, kiterítve szárítani és közepes hőfokon vasalni.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet ainfo@miabella.hu e-mail címre.

 

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák