Quantcast

LOREN estélyi ruha csipkés felső résszel

11 értékelés

Ez a retró estélyi ruha, finom fekete csipke, fekete tüll és matt arany-barna szatén kombinációjából készült. A szolid elegancia jellemzi, és tökéletes viselet bármilyen nevezetes és különleges eseményen. Biztos siker!

  • mélyebb V kivágás csipke bordűrrel díszítve
  • 3/4-es csipke ujjak
  • anyaga matt szatén, tüll és csipke
  • a ruha része egy szatén öv
  • körszoknya hossza 65 cm
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 Kérjük, válasszon változatot
97 229 Ft 97 229 Ft 97 229 Ft 97 229 Ft 105 626 Ft 97 229 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A LOREN ruhák jellegzetessége a hangsúlyos V kivágás, amely széles, egészen a vállakig ér. A kivágást bőségesen díszítettük ezzel a finom csipke bordűrrel. A derékrésznél kapcsolódik a bőséges körszoknya, amelynek felső rétege egy áttetsző fekete tüll. A ruha része egy minőségi szatén öv. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része, külön lehet megrendelni a Kiegészítők menüben.

Anyag

SZATÉN - 97% poliészter, 3% elasztán, CSIPKE, TÜLL - 100% poliészter.
Az anyagösszetételnek köszönhetően a ruha nem gyűrődik és lágy esése van. Csehországban készül és professzionális cseh varrónők varrják..

A ruhák tisztítása

A ruhát csak kézzel vagy a mosógép kézi mosás programján szabad mosni, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet ainfo@miabella.hu e-mail címre.

 

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák