Quantcast

LOREN csipkés retró ruha ujjakkal

12 értékelés

Ez az exkluzív ruha spanyol csipkéből és szürke szatén anyagból készül. A világos szatén alap csodálatosan kiemeli a fekete csipke szépségét, a derekat pedig a ruhához tartozó csattal díszített öv hangsúlyozza. Nem fér hozzá kétség, hogy ebben a ruhában bármilyen eseményen is viseled, lélegzetelállító leszel.

  • hangsúlyos, V-kivágás, enyhén ejtett vállak
  • teljes csipkeborítás
  • csipke 3/4-es ujj
  • anyaga matt szatén és csipke
  • csattal díszített öv
  • körszoknya hossza: 70cm
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
120 167 Ft 120 167 Ft 120 167 Ft 120 167 Ft 128 189 Ft 120 167 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben, ahol vintage kistáskák, fülbevalók, kardigánok között is válogathatsz. A LOREN kollekció ruháinak jellegzetessége az ejtett vállak, a hangsúlyos V-kivágás és a ¾-es hosszúságú, vagy rövidebb ujjak. A ruha elérhető konfekció méretben, de egyéni méretek alapján is rendelhető. 

Anyag

97% SZATÉN, 3% elasztán, mely anyagösszetételnek köszönhetően a ruha nem gyűrődik. Csehországban készül és professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát csak kézzel szabad mosni, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Többféle anyagból rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet az info@miabella.hu e-mail címre.

 

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák