Quantcast

LAURA gyapjú ruha apró pöttyökkel

4 értékelés

Ez a ruha puha gyapjúból készült, tengerészkék színben, apró lila pöttyökkel, amit az ’50-es évek divatja inspirált. Az anyaghasználat miatt leginkább olyan hétköznapokra ajánljuk, amelyekben van egy kis plusz és szeretnéd magad csinosnak és nőiesnek érezni, mindezt a kényelem érzetével párosítva.

  • környak, berakásokkal
  • rövid raglán ujjak (3/4-es vagy hosszú ujj is rendelhető)
  • több részből varrt ruha kiszélesedő szoknyával
  • a ruha hossza 100 cm
  • cipzár a hátoldalon
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 2024.1.24 Kérjük, válasszon változatot
62 344 Ft 62 344 Ft 62 344 Ft 62 344 Ft 70 156 Ft 62 344 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A LAURA modellje hét részből varrott, amelynek az alsó része kiszélesedik, így gyönyörűen megtartja a formáját alsószoknyával vagy nélküle. Érdekes részlete a két berakás a felsőrészen, amely a mellbevarrást helyettesíti. A szabásának köszönhetően, mint alakon jól áll.  A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része. Ha szeretnél hozzá alsószoknyát vásárolni, azt a Kiegészítők kategóriában találod.

Anyag

Az anyag finom, puha 100% gyapjúból készült, pamut béléssel. Professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, gyapjúhoz alkalmas mosószerrel, vasalni pedig közepes hőfokon.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

A szín a képpel megegyezik. Ezt a ruhát elkészítjük egyszínű selyemfényű pamutból, vagy farmeranyagból.

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák