Quantcast

Vintage ruha fekete-kék csipkével és korzettel - több színben

Nincs értékelés

Az egyik legelegánsabb retró ruhánk egy kék szaténból készült változata. A luxus minőségű csipke finom és sejtelmes tartást ad a ruhának, amit egy derékon hangsúlyos szalag emel ki. A különleges alkalmak egyik kedvenc darabja.

  • csipkés korzett ruha
  • csónaknyak és rövidebb ujjak
  • anyag: szatén és csipke
  • körszoknya az alsó szélén csipkés bordűrrel
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
124 980 Ft
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A korzettes mellrész csipkével van díszítve, amelynek csónak-nyakkivágása van az első és a hátsó oldalon is, rövidebb ujjakkal. A nyakkivágást és az ujjak hosszát is szívesen megigazítjuk kérésre. Az alapruha világos szaténból készült, amelyen a csipke mintája nagyon szépen kitűnik. A körszoknya alsó szélén csipkés bordűr található. Alsószoknyával még elegánsabbá varázsolhatod ezt a gyönyörű ruhát, amelyet a Kiegészítők menüben találsz meg.

Anyag

szatén - 97% poliészter, 3% elasztán
csipke - 100% poliészter. Az anyag összetételének köszönhetően a ruha lágy, és nemgyűrődő. Professzionális cseh varrónők varrják. 

A ruhák tisztítása

A ruhát csakis kézben szabad mosni. Vasalni közepes hőfokon (selyem, gyapjú). Csak a szatént szabad vasalni, a fordított oldaláról. Vigyázz, hogy a csipke ne érintkezzen a vasalóval.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

A ruha színét magad választhatod meg. Ha például egy felnőtt méretű MiaBella ruhát vásárolnál, ezt a kis ruhát is el tudjuk neked készíteni ugyanabból az anyagból. A kínálatban lévő anyagokat a MiaBella retró ruhái között tekintheted meg. Ha a fentitől eltérő színben szeretnéd a ruhát megrendelni, 2400 Ft felárat számolunk fel.

Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre.

A csipkét az alábbi színekből választhatod ki: 

 Vzorn%C3%ADk%20krajka

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák