Quantcast

HELEN ruha kékfestő kelméből

13 értékelés

Ez a ruha a tradíció és a vintage találkozása, hiszen a kékfestést ötvöztük az általunk olyannyira kedvelt retró szabással. A kékfestés egy hagyományos textíliákon való eljárás, ami által a kapott mintánk kék alapon fehér lesz. Csodálatos, igazán egyedi és nőies darab, ami biztosan nem fog szembejönni veled az utcán!

  • kerek, mélyebb nyakkivágás
  • szélesebb, ejtett vállrész
  • ruha háta fehér gombokkal
  • cipzár a ruha oldalán
  • körszoknya
  • pamut madeira csipke öv
  • szoknya hossza: 64cm
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 Kérjük, válasszon változatot
75 399 Ft 75 399 Ft 75 399 Ft 75 399 Ft 83 795 Ft 75 399 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A képen látható madeira csipke öv a ruha része. A képen látható ruha alsószoknyával van fotózva, mely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben, ahol vintage kis táskák, fülbevalók, kardigánok között is válogathatsz.

A HELEN kollekció ruháinak jellegzetessége a bőséges körszoknya és mélyebb, kerek nyakkivágás, illetve a szélesebb vállrész. Szabásának, fazonjának köszönhetően minden testalkaton jól áll.

A ruha elérhető konfekció méretben, de egyéni méretek alapján is rendelhető.

Anyag

A ruha 100% pamutból készül és professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása

A ruhát először a többi ruhától elkülönítve, a madeira csipke öv nélkül kétszer ajánlott kimosni gépben maximum 40 C-on, hogy ha engedne a színe, ne fogja meg a többi ruhát. Szárítani kiterítve, vasalni pedig még félig nedvesen ajánlott. Az övet kézzel ajánlott mosni, kiterítve szárítani és közepes hőfokon vasalni.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

 

 

 

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák