Quantcast

DAISY könnyű pöttyös nyári ruha

Nincs értékelés
Újdonság
DAISY könnyű pöttyös nyári ruha

Egy igazán bájos, könnyed retró darab, amit a körszoknya, a pöttyök, és a derékon hangsúlyos öv tesznek különlegessé, valamint az, hogy kedved szerint alakíthatod a kivágását egy gomb segítségével. Legyen szó nyári randevúról vagy egy könnyedebb hangvételű ünnepségről, biztos sikert fog benne aratni viselője.

  • variálható kivágással, gombbal
  • a körszoknya hossza 60 cm
  • cipzár a ruha jobb oldalán
  • gombsorral a hátán
  • anyaga: 100% viszkóz
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
64 014 Ft 64 014 Ft 64 014 Ft 64 014 Ft 72 036 Ft 64 014 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

Ez a könnyű, lágy esésű nyári ruha finom viszkózból készült. A kivágása variálható egy gomb segítségével. Ha begombolod, a ruhának csónaknyaka lesz, ha pedig kigombolod, V kivágást kap. A DAISY ruháknak széles körszoknyájuk van és a hátukon egy sor apró gomb található díszítésként. A ruha része egy minőségi öv, amelynek a színét te választhathatod ki (fehér vagy piros). A ruha elérhető konfekció méretben, de egyéni méretek alapján is rendelhető. Az anyag színét a mellékelt színpalettából, a ruha anyagát pedig a minták közül választhatod ki. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része. Ha szeretnél hozzá alsószoknyát vásárolni, azt a Kiegészítők kategóriában találod. 

Anyag

A ruha 100% puha, lágy esésű viszkózból készült. Minőségi, európai tervezők kínálatából választott anyagból készült, a ruhát pedig professzionális cseh varrónők varrják.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre.

 

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák