Quantcast

CHANTE lila skótkockás retró ruha - több színben

6 értékelés

Ezt a bájos ’50-es évek inspirálta ruhát a kellemes tavaszi és őszi napokra ajánljuk, melynek különleges színe és szabása garantált jó kedvre deríti viselőjét. És a legjobb, hogy bárhova csüccsensz le benne, nem fog összegyűrődni.

  • rafinált rakott kivágás
  • meghagyott rövid ujjak
  • körszoknya
  • bör őv díszcsattal a ruha része
  • a szoknya hossza 60 cm, cipzár az oldalán
  • gombok a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
59 201 Ft 59 201 Ft 59 201 Ft 59 201 Ft 67 223 Ft 59 201 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

A ruha elérhető konfekció méretben, illetve egyéni méret alapján is lehetőséged van megrendelni, egy minőségi övvel együtt. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely nem a ruha része. Ha szeretnél hozzá alsószoknyát vásárolni, azt a Kiegészítők kategóriában teheted meg. 

Anyag
64% poliészter, 2% elasztán, 34% viszkóz. A ruha összetételének köszönhetően a ruha lágy esésű és nemgyűrődik. Professzionális cseh varrónők varrják.

A ruhák tisztítása
A ruhát kézzel vagy mosógépben kézi mosás programmal ajánlott mosni, vasalni pedig közepes hőfokon.

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

 

A ruha színét az alábbi minták közül választhatod ki (1-es szín a képpel megegyező):
A kiválasztott számot írd be a megjegyzés rovatba a rendelés utolsó lépésénél.

vzorník skotské kostky

Retro šaty 3-2015

Kategória: Nappali retró ruhák