Quantcast

ADELE PIROS SKÓTKOCKÁS RUHA UJJAKKAL

Nincs értékelés

Igen, mi mertük ötvözni a skótkockákat és a vintage stílust és lám, az eredmény fantasztikus lett– szerény véleményünk szerint. Egy övvel és egy alsószoknyával kiegészítve pedig biztosan minden szempár rád fog szegeződni.

  • csónaknyak
  • hosszú ujjak, gombbal (a színe szabadon választható)
  • körszoknya
  • a ruha része egy öv, többféle színben
  • körszoknya hossza 63 cm, mely változtatható
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 2023.1.11 Kérjük, válasszon változatot
67 003 Ft 67 003 Ft 67 003 Ft 67 003 Ft 75 399 Ft 83 795 Ft 67 003 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

Ez a piros, skótkockás retró ruha kellemesen puha anyagból készült és a hidegebb időszakban is melegen tart. Az ADELE kollekciót bő körszoknya, az egyenes csónaknyak és a hosszú ujj, gombbal a jellemzi. A szabásának köszönhetően minden alaktípusnak jól áll. A ruha elérhető konfekció méretben, illetve egyéni méret alapján is lehetőséged van megrendelni. A ruha része egy minőségi öv is, amelynek te választhatod ki a színét. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

63% poliészter, 3% spandex, 34% viszkóz.

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Több skótkockás mintázatban rendelhető. Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre.

 

 

Kategória: Nappali retró ruhák