Quantcast

ADELE FEKETE RETRÓ RUHA

7 értékelés

A kis fekete ruha egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat! De azt senki nem mondta, hogy ez a ruha milyen stílusban készüljön. Mi a vintage-re esküszünk, hiszen szerintünk ez a stílus emeli ki leginkább a nőiességet és mivel teljesen egyedi, így igazán különlegesnek érezheted magad benne. Igazi nagybetűs Nőnek!

  • csónaknyakkivágás
  • 3/4-es ujj díszgombbal 
  • körszoknya hossza 63 cm, mely változtatható
  • cipzár a ruha hátán
Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 2023.11.9 Kérjük, válasszon változatot
64 014 Ft 64 014 Ft 64 014 Ft 64 014 Ft 70 432 Ft 80 058 Ft 64 014 Ft-tól
Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Megrendelésre 3-4 héten belül Kérjük, válasszon változatot

Az 50-es évek stílusában készült retró ruha, kellemes tapintású, puha anyagból készült. Egyáltalán nem gyűrődik, ezért kényelmesen viselhető munkában, vagy bármilyen különleges alkalmon, amikor csinosnak szeretnéd érezni magad.. Az ADELE kollekciójának ruháira a bő körszoknya, az egyenes csónaknyak és a ¾-es ujj, díszgombbal a jellemző. A szabásának köszönhetően minden alaktípusnak jól áll. A ruha elérhető konfekció méretben, de egyéni méreti alapján is lehetőséged van megrendelni. A képen látható öv NEM a ruha része. A ruha alsószoknyával van fényképezve, amely NEM a ruha része, külön lehet megrendelni a KIEGÉSZÍTŐK menüben.

Anyag

Ruhaszövet - 100% poliészter

Tisztítás

A ruhát kézzel mosni, kiterítve szárítani, vasalni pedig közepes hőfokon ajánlott.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Nappali ruhát megrendelésre varrunk konfekciós méretben vagy egyedi méretre, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. A ruhák varrásakor ideálisan egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 2 hónappal a szükséges időpont előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, más anyagból vagy részletekkel szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre.

Kategória: Nappali retró ruhák