Quantcast

LAZACRÓZSASZÍN PÖTTYÖS KARDIGÁN

Nincs értékelés
Tipp
svetrik-lososovy-s-puntiky

Lazacrózsaszín kardigánunk egy pöttyös változata, amely kellőképpen bohém és nagyon csajos! Viselheted szoknyával, vagy farmerrel, mindkettővel tuti befutó lesz!

  • klasszikus V nyakkivágás és hosszú ujj
  • bekapcsolás gombokkal
  • 70% pamut és 30% selyem
  • mosógépben mosható
  • a méret nagyobb, mint a klasszikus konfekciós 
    (kérjük a rendelés előtt ellenőrizd a méretet üzenetben)
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
12 674 Ft
Kiárusított Kiárusított Kiárusított Kérjük, válasszon változatot

Ez a könnyű kardigán a pamut és a selyem kombinációjából készült, igazi alapdarab amely nem hiányozhat az Ön ruhatárából sem. Hogy a kardigán különlegesen puha, és selymes tapintású legyen, nagy odafigyeléssel választottuk ki az anyagot amely 70% pamutból és 30% selyemből készült. Nem mellesleg hosszú éveken keresztül megtartja a színét és a formáját is. Első osztályú anyagból készült, 12 szálas kötéssel, hogy igazán könnyű és finom puha maradjon. Könnyű párosítani bármilyen ruhával, szoknyával vagy nadrággal. Felveheti munkába, de stílusos kiegészítője lehet akár egy ünnepélyen is.

Ajánlott karbantartás 

Szeretnénk ha a kardigánja sok éven keresztül tudná Önt szolgálni, ezért kérjük kövesse ezeket a karbantartási utasításokat. Az összes anyagunk természetes fehérje alapú szálakból és kötőfonalból készülnek, amelyeket mosógépben moshat. Nagyon fontos viszont, hogy ne mossa BIO vagy fehérítős mosószerrel. Ezek a mosószerek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek tönkreteszik a természetes fehérje szálakat, így ez tönkretenné a kardigánt is. Csak olyan mosószert használjon, amit kifejezetten gyapjúra ajánlanak. A megfelelő mosószert a gyapjú jeléről ismerheti fel a mosószer csomagolásán. Példaként tudjuk ajánlani a Dreft, Persil silk & wool, Woolite, Ecover Wool Wash mosószereket. Minden kardigánunk biztonságosan mosható mosógépben 30 fokon, és csavarható 600-as vagy kisebb fordulatszámon. Szárítógép használatát nem ajánljuk. Szárítsa a kardigánt lehetőleg természetes módon, egyenes felületre kiterítve.

Tabulka velikosti - puntik. svetre

 

Kategória: Kardigánok selyemmel