Quantcast

Menyasszonyi ruha az Olümposzról

Nincs értékelés
Újdonság
svatebni_saty_s_v_vystrihem

Tündökölj az esküvődön, akár egy görög istennő! Ennek a ruhának a különlegessége a redőzött anyagban és az igazán nőies szabásban rejlik, amely a megfelelő módon emeli ki idomaidat. Még Aphrodité is megirigyelné ezt a ruhát. 

  • gazdagon hajtogatott anyag
  • mélyen dekoltált
  • derekat kiemelő övrész
  • felsőrészbe varrt mellartó
  • a ruha hossza 155 cm, mely változtatható
Várható kézbesítés:
2023.12.19
136 210 Ft
Megrendelésre 2-3 hónapon belül

Modell: 0117040700

Anyag

Bársonyos sifon anyagból, 100% poliészter. 

Tisztítás

Professzionális ruhatisztítókban tisztíttasd, vagy otthon, nagyon enyhe, kézi mosást kímélő mosószerrel. Vasalni csak a legalacsonyabb hőfokon lehet.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. Amennyiben a kiválasztott ruhára minél hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád. Az expressz szállítás felára 11.990Ft. 

Egyéb

Ezt a menyasszonyi ruhát kizárólag megrendelésre varrjuk és méretre szabjuk, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. A legjobb, ha személyesen el tudsz jönni a MiaBella szalonba felpróbálni a ruhát, hogy kiválaszthassuk a konkrét szabást és a ruha anyagát. Az esküvői ruhák varrásakor legalább egy próbára van szükség, különleges esetekben kettőre. Ajánljuk, hogy legalább 4 hónappal az esküvő előtt jelentkezz be próbára. 

Amennyiben a ruhát más színben, vagy más csipkével, anyagból szeretnéd, mint amilyen a képen van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre.

 

Kategória: Hosszú menyasszonyi ruhák