Quantcast

Gyakori kérdések

Fel lehet valahol próbálni a ruhákat, szoknyákat és a többi terméket?

Jelenleg nem lehet felpróbálni a termékeinket, helyszín változása miatt. 

 

Hogyan tudok bejelentkezni próbára? Hétvégén is mehetek?

Szalonunk jelenleg zárva tart, helyszín változása miatt. Az időpont foglalást jelenleg nem tehet, e-mailben (info@miabella.hu) vagy a Facebookon keresztül szolgáltatunk információkat. 

 

Mindegyik modell, minden méretben raktáron van?

A hosszú és rövid esküvői ruhák, nyári ruhák mindegyike, valamint néhány báli, illetve estélyi ruhánk is raktáron van. Sajnos nincs minden modell mindegyik mérete raktáron. Ennek ellenére is bízhat abban, hogy elegendő ruhát fel fog tudni próbálni, hogy dönteni tudjon a konkrét szabást, anyagot illetően. Amennyiben biztosra szeretne menni, kérjük jelezze szándékát. mely modell(eke)t szeretné próbálni és ha nincs raktáron, megpróbáljuk próbájára beszerezni külföldi szalonjainkból.

Próbálhat tütü szoknyákat, körszoknyákat, felsőket, kabátokat és más kiegészítőket is a szalonunkban.

 

Rögtön meg is vásárolhatom a termékeket?

A showroomban minden darab próbadarab. Azoban ha a termék tökéletesen megfelel, megbeszélhetjük az eladását is.

 

Meddig tart a ruhák megvarrása?

Az esküvői ruhák varrása főszezonban (február—szeptember) 2-4 hónap. A többi ruha varrásideje 3-4 hét. Az elkészítési idő a beérkezett megrendelések függvényében változhat, ezt időben kommunikáljuk. Ha az adott termékre sürgősen szüksége lenne, ne habozzon, jelezzen nekünk, és mi mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy időben elkészüljön.

A körszoknyákat és felsőket is mindig a konkrét megrendelés alapján varrjuk. A szállítási idő 1-2 hét.

Tütü szoknyáink általában raktáron vannak, és igyekszünk 5 munkanapon belül leszállítani őket. Amennyiben a tütü szoknya épp nincs raktáron, értesítjük Önt a szállítás idejéről.

Az adott határidők a megrendelés előlegének vagy teljes árának a fizetésétől számítódnak. Ez alól kivételek, azok a termékek, melyeknél utánvétel engegélyezett.

 

Hogyan zajlik a ruhapróba?

Maga a próba előtt megbeszéljük, milyenek is az elképzelései a megálmodott ruhájáról, illetve mely darabok tetszenek Önnek az internetes kínálatunkból. Ez nagyon jó kiindulási pont, hogy kiválasszuk a konkrét ruhákat, amelyeket majd próbálni fog.

A próba körülbelül 45 percig, legfeljebb 1 óráig tart.

           

Nem tudom még, hogy milyen ruha is állna nekem jól. Így is elmehetek próbára?

Természetesen eljöhet. A megfelelő szabás, szín és méret kiválasztásában szívesen segítünk Önnek :-)

 

Fel kell speciálisan készülnöm a ruhapróbára? Mit kell magammal vinnem

Ajánljuk, hogy a próbára időben jelentkezzen be.

Kérjük, a próbára időben érkezzen! Egy órával az Ön időpontja után valószínűleg a következő ügyfelünk érkezhet, így késéssel a saját próbájaidejét rövidítené le.

Ha mégsem jön majd el az egyezetett próbára, kérjük mondja vissza, hogy azt majd másnak ajánlhassuk fel.

A külső megjelenését Önre bízzuk. Ideális az enyhe smink, hogy a próbált termékeket ne kenje be, valamint feltűzott haj a szétengedett helyett (könnyebb a ruhákat le-, felvenni).

Ajánljuk a testszínű fehérneműt, pánt nélküli melltartót és hasonló magasságú cipőt, valamint azonost nagyságú melltartót, mint amilyet a ruhához fog majd viselni.

A próbára elhozhatja a barátnőjét, testvérét vagy édesanyját. Legfeljebb 2 embert javaslunk. A tapasztalatunk az, hogy kettőnél több tanácsadó már inkább nehezíti a próbát.

A ruhapróba ingyenes.

 

Mi a további teendő, ha választottam Önöknél ruhát?

Szívből örülni fogunk annak, ha a megálmodott ruhát nálunk sikerül kiválasztania. A próbán megbeszéljük a pontos szabást, színt, anyagot és kiegészítőket.

Levesszük az aktuális méreteit, ami alapján a ruhát vagy az adott terméket varrni fogjuk.

Mielőtt nekifognánk a ruha varrásának, a ruha árának a felét szükséges előre kifizetni. Ezt a letéti díjat kifizetheti helyben készpénzzel vagy banki átutalással.

 

Az esküvőig szeretnék lefogyni. Így is jól fog állni a ruha?

Egész biztosan. A varrás ideje alatt legalább egyszer el kell jönnie próbára, amikor az aktuális alakjára igazítjuk majd a ruhát. A próbának körülbelül 1,5 hónappal az esküvő előtt kéne megtörténnie. A kész ruháért 2-3 héttel az esküvő előtt jöhet el. A ruhát még egyszer fel fogja próbálni helyben, és ha szükséges, igazítunk rajta.

 

Lehetséges Önöknél esküvői kiegészítőket is rendelni?

A kínálatunkban színes szalagokat is talál, amelyek gyönyörűen kiegészítik az esküvői ruhát, és egyedi darabot varázsolnak belőle. A férfiaknak csokornyakkendőket is varrunk, általában ugyanabból az anyagból és színből, amiből a szalag készült. Kínálatunkban talál még koszorúslányoknak és örömanyáknak szóló ruhákat is.

 

Szeretném a ruhámat az esküvő után is kihasználni. Lehetséges ez?

Igen, az esküvő után átalakíthatjuk Önnek a ruhát kevésbé mennyegzői darabbá. Újonnan néhány modellünk festését is megtalálja kínálatunkban.