Quantcast

FEKETE BAMBUSZ FELSŐ CSÓNAKNYAKKAL CSIPKÉS MELLRÉSSZEL ÉS RÖVID UJJAKKAL

Nincs értékelés

Csinos és elegáns, ugyanakkor könnyed és nagyon kényelmes kiegészítője egy szoknyának, vagy akár egy mutatós nadrágnak. A fekete szín miatt leginkább esti öltözékként ajánljuk, amit finom ékszerekkel tehetsz még dekoratívabbá.

  • csónaknyakkal, puha bambuszból 
  • csipkés mellrész és ujjak
  • a felső hossza: 60-63 cm, mely változtatható
  • csak rövid ujjal elérhető
Méret
Ujj hossza
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.10.18 2023.10.18 2023.10.18 2023.10.18 2023.10.18 Kérjük, válasszon változatot
17 488 Ft 17 488 Ft 17 488 Ft 17 488 Ft 22 301 Ft 17 488 Ft-tól
Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Kérjük, válasszon változatot

Minőségi bambuszból készült, elasztán hozzáadásával. A bambusznak antiszeptikus hatása és remek nedvszívó tulajdonságai vannak. A bambuszból készült anyagok tapintása az egyik legpuhább és legbársonyosabb anyagok közé sorolható. Az anyag szálai hasonló módon készülnek a bambuszból, mint a viszkóz, de sokkal több hasznos tulajdonsága van. A bambusz antibakteriális, antiallergén és antisztatikus. Kiemelkedő módon, gyorsan elvezeti a nedvességet, és rendkívül jól szellőzik. Kiváló termo tulajdonságai vannak és hosszú életű, ugyanis ellenáll a kopásnak. A képen látható pöttyös 3/4-es körszoknya és a tütü szoknya NEM a szett része, külön lehet megrendelni a Szoknyák menüben.

Anyag

Elasztikus bambusz: 96% bambusz, 4% elasztán. Csipke: 95% poliamid, 5% elasztán.

Tisztítás

A felsőt  mosógépben 30 fokon, vasalni pedig közepes hőfokon lehet. A csipkés részt ne vasald.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. A felsőket 7-14 napon belül tudjuk leszállítani. Amennyiben a kiválasztott darabra hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád.

Egyéb

A felsőket megrendelésre varrjuk, konfekciós méretben, de elkészítjük egyedi méretben is, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. Amennyiben szükségesnek találod, személyesen is eljöhetsz a MiaBella szalonba felpróbálni a felsőt. Azonban tapasztalataink alapján erre nincs szükség.

Amennyiben teljesen egyedi kérésed van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

A felső méretezése megegyezik a MiaBella ruháinak a méretével. A felső hossza 63 cm. Csak rövid ujjal elérhető.

Kategória: Elegáns női felsők