Quantcast

FEHÉR BAMBUSZ FELSŐ CSÓNAKNYAKKAL CSIPKÉS MELLRÉSSZEL ÉS RÖVID UJJAKKAL

Nincs értékelés

Csinos és elegáns, ugyanakkor könnyed és nagyon kényelmes kiegészítője egy szoknyának, vagy akár egy mutatós nadrágnak. Ne feledd, hogy egyéni méreteid alapján is elkészítjük, így biztosan nem lőhetsz mellé!

  • csónaknyakkal, puha bambuszból 
  • csipkés mellrész és ujjak
  • a felső hossza: 60-63 cm, mely változtatható
  • csak rövid ujjal elérhető
Méret
Ujj hossza
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.10.18 2023.10.18 2023.10.18 2023.10.18 2023.10.18 Kérjük, válasszon változatot
17 488 Ft 17 488 Ft 17 488 Ft 17 488 Ft 22 301 Ft 17 488 Ft-tól
Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Megrendelésre 1-2 héten belül Kérjük, válasszon változatot

Minőségi bambuszból készült, elasztán hozzáadásával. A bambusznak antiszeptikus hatása és remek nedvszívó tulajdonságai vannak. A bambuszból készült anyagok tapintása az egyik legpuhább és legbársonyosabb anyagok közé sorolható. Az anyag szálai hasonló módon készülnek a bambuszból, mint a viszkóz, de sokkal több hasznos tulajdonsága van. A bambusz antibakteriális, antiallergén és antisztatikus. Kiemelkedő módon, gyorsan elvezeti a nedvességet, és rendkívül jól szellőzik. Kiváló termo tulajdonságai vannak és hosszú életű, ugyanis ellenáll a kopásnak. A képen látható pöttyös 3/4-es körszoknya és a tütü szoknya NEM a szett része, külön lehet megrendelni a Szoknyák menüben.

Anyag

Elasztikus bambusz: 96% bambusz, 4% elasztán. Csipke: 95% poliamid, 5% elasztán.

Tisztítás

A felsőt  mosógépben 30 fokon, vasalni pedig közepes hőfokon lehet. A csipkés részt ne vasald.

Szállítás

A szállítás időtartama a már előzőleg beérkezett megrendelések mennyiségétől is függ. A felsőket 7-14 napon belül tudjuk leszállítani. Amennyiben a kiválasztott darabra hamarabb szükséged lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen hozzád.

Egyéb

A felsőket megrendelésre varrjuk, konfekciós méretben, de elkészítjük egyedi méretben is, hogy biztosan jól álljon. 46-os méret felett, kérésre individuális árat adunk. Amennyiben szükségesnek találod, személyesen is eljöhetsz a MiaBella szalonba felpróbálni a felsőt. Azonban tapasztalataink alapján erre nincs szükség.

Amennyiben teljesen egyedi kérésed van, küldj nekünk üzenetet a info@miabella.hu e-mail címre

A felső méretezése megegyezik a MiaBella ruháinak a méretével. A felső hossza 63 cm. Csak rövid ujjal elérhető.

 

Kategória: Elegáns női felsők